کدام نسل از سرور های اچ پی را تهیه کنیم؟ چه تفاوت هایی باهم دارند؟

 

نسل 9 سرورهای HPE را بخریم یا نسل 8

تاریخچه ای از شرکت HPE

• هیولت – پاکارد با سرمایه گذاری اولیه ۵۳۸دلار شروع کردند.

• هیولت-پا کارد در ۱۸ آگوست ۱۹۴۷ ثبت شد و در ۶نوامبر ۱۹۵۷ در معرض عموم قرار گرفت.

• از دهه ۱۹۴۰ تا به دهه ۱۹۹۰ این شرکت بر ساخت تجهیزات تست الکترونیکی متمرکز شد.

• در دهه ۱۹۷۰ اولین سرور اچ پی این شرکت با نام HP ۳۰۰۰ با طراحی پیشرفته مبتنی بر پشته طراحی و توسعه پیدا کرد که بعداً با فناوری RISC طراحی مجدد شد.

• در دهه ۱۹۸۰ HPچاپگرهای جوهر افشان و لیزری را برای دسکتاپ ها معرفی کرد.

• در دهه ۱۹۹۰، HP خط تولید کامپیوتر خود را گسترش داد که در ابتدا در دانشگاه، تحقیقات، و کاربران تجاری مورد هدف قرار گرفت تا به مصرف کنندگان برسد.

• در دهه ۲۰۰۰ HP سری HP DV ۱۰۰۰ شامل HP Pavilion dv ۱۶۵۸ را منتشر کرد و دو سال بعد از آن ۱۰۴۰ در ماه می از همان سری منتشر شد .

شرکت اچ پی محصولات ENTERPRISE خود را تحت برند HPE (مخفف کلمه Hewlett Packard Enterprise) به بازار عرضه کرده که شامل محصولاتی چون سرورها، استوریج ها و دیگر محصولات هستند.

معرفی سرورهای نسل ۹ اچ پی (HPE G۹ Servers)

سرورهای نسل نهم (GEN۹) در مقایسه با نسل دهم آن کمی ضعیف تر به نظر می رسند طوری که این سرورها:

. تا ۲۲ هسته فیزیکی در هر سوکت پردازنده

. همانند نسل دم از هاردها با پروتکل SAS, SATA و SSD

. و رم هایی با سرعت انتقال داده ۲۴۰۰MT/s را ساپورت میکند که در زمان خود بسیار بسیار قدرتمند ومنعطف بوده است.

سرورهای HPE Proliant از محبوب ترین سرورهای جهان محسوب میشوند. توانایی و قابلیت اطمینانشان، آنها را برای انواع کسب و کارهای کوچک و متوسط، مناسب کرده است. اما وقتی صحبت از انتخاب سروری می‌شود که برای سازمان شما مناسب باشد، نسل، پیکربندی و انتخاب های بسیاری وجود دارد که باید در نظر گرفت.

همیشه از مدیران آی تی درخواست میشود که با مقدار کم، کار بیشتری انجام دهند! بنابراین پیدا کردن سرور مناسب برای کسب و کار شما و با قیمتی مناسب مهم است. سرور پرولیانت اچ پی نسل 9 فناوری پیشرویی را برای کسب و کار شما فراهم کرده و و یک گزینه عالی برای هر چند پردازشی متقارن است. اما نسل قبلی – سرور پرولیانت اچ پی نسل 8 هم می‌تواند انتخاب و راهی عالی برای برای بهترین استفاده از بودجه ی آی تی شما باشد.

در زمان انتخاب سرور سازمانی اچ پی که برای کسب و کار شما مناسب است، چه تفاوتهایی بین سرور نسل 8 و نسل 9 واقعا مهم است؟ به هرحال، تفاوت های بسیاری در پیکربندی و ویژگی ها وجود دارد.

آیا باید آنرا به نسل بعد ارتقا دهید؟ به همین دلیل است که باید در مورد تفاوتهای کلیدی بین نسل 8 و 9 پرولیانت اچ پی بدانید.

article-package-server-pro-cover-new

سرور اچ پی نسل 9 چه چیزهایی را ارائه میدهد؟

سرورهای اچ پی نسل 9 تماما بر روی پردازنده های محبوب Xeon اینتل استاندارد شده و چندین گزینه شامل 26 انتخاب پردازنده مختلف، بیش از 18 هسته و 50% کش L3 بیشتر را ارائه میدهد. سرورهای نسل 9 به حافظه ی DDR4 که قبلا DDR3 بوده، ارتقا یافته اند. این امر این امکان را میدهد که سرعت حافظه به 2،133 مگاهرتز در ثانیه برسد.

سرورهای اچ پی نسل 9 دسترسی آسان تری را برای نصب پردازنده و پیکربندی هارددیسک در سطح سازمانی برای افزایش عملکرد، در دسترس بودن داده ها و ظرفیت ذخیره سازی فراهم می کنند. اسمارت درایوها، اسمارت مموری و آداپتورهای شبکه انعطاف پذیر هم پیکربندی گزینه ها و و افزایش کارایی کلی را آسان می کنند. بعلاوه، شیارهای حافظه ی DIMM با رنگ متفاوت در سرورهای نسل 8 همچنان در سرورهای نسل 9 وجود دارد، که کار پیکربندی حافظه و ارتقا ها را آسان میکند.

پرولیانت اچ پی نسل 9 طراحی شده اند تا تا علاوه بر ارائه سه برابر قدرت محاسباتی بیشتر در هر وات نسبت به سرورهای نسل 8 مقرون به صرفه تر باشند. این امر باعث 62% صرفه جویی در هزینه در طول عمر سرور است و این شامل هزینه ی اکتساب اولیه است. همچنین، موجب صرفه جویی در زمان مدیریت و بهبود عملکرد کلی انجمن کتابخانه های مخصوص با خدمات رسانی 66 برابر سریع تر است و فناوری ساده ای دارد.

از میان ویژگی های مهم دیگر، از نکات کلیدی سرورهای پرولیانت اچ پی نسل 9 این است که ظرفیت محاسباتی بیشتری را فراهم می کنند، هزینه کل مالکیت کمتر بوده، انجام کار زیاد با سرعت بیشتر و اتوماسیون ساده، و عملکرد حافظه بهتر است. همچنین راه اندازی، نظارت و حفظ، با تشکر از قابلیت مدیریت نهادینه شده آسان تر و سریعتر می باشد.

فواید استفاده از سرور های نسل قدیمی اچ پی

از آنجا که نسل 9 ارتقای چشم گیری دارد، برخی از کارشناسان ممکن است فکر کنند که نسل 8 منسوخ شده اما این درست نیست. استفاده از یک نسل و یا حتی چند نسل قبلترمی تواند یک راه عالی برای صرفه جویی در هزینه بدون فدا کردن عملکرد و کارایی است. و اگر شما بعضی ویژگی های اضافه شده را دوست دارید همیشه امکان ارتقا یک ویژگی برای ایجاد چیزی عالی که برای کسب و کارتان قابل اعتماد و کارآمد است وجود دارد. همچنین توصیه میکنیم که کیت قطعات یدکی را در دسترس خود قرار دهید تا به شما در ذخیره ی زمان و هزینه در هنگام ایجاد مشکلی، کمک کند. با یک کیت قطعات یدکی، شما به راحتی و به سرعت می توانید در صورت نیاز قطعات را تعویض کنید.

مقایسه نسل دهم و نهم سرور HPE

. سرور هایHPE در نسل دهم دارای امنیت بالاتری نسبت به نسل نهم هستند.

. سرورهای G۱۰ از پردازنده اینتل سری Scalable با ۲۸ هسته می کنند که تا ۲۸ هسته فیزیکی در هر سوکت سی پی یو را پشتیبانی می کنند. اما سرورG۹ پردازنده اینتل زئون سری E۵ با ۲۲ هسته پشتیبانی می کنند که حداکثر ۲۲هسته فیزیکی در هر سوکت را پشتیبانی می کنند. که این یعنی ۲۷% افزایش تعداد هسته.

. سرورهای نسل دهمHP از رم ها با ۲۹۳۳MT/s را پشتیبانی میکنند اما سرور نسل نهم این سرعت را تا ۲۴۰۰MT/s پاسخ می دهد.

. هر DIMM از سرور در هر دو نسل تا حداکثر ۱۲۸گیگابایت رم را پشیبانی می کند.

. ذخیره سازی در این دو نسل بسته به نوع و مدل سرور متفاوت است: مثلاً در سرور DL۳۸۰G۹ تا ۲۶ هارد SFF میتوان روی سرور نصب کرد در حالی که در نسل دهم تا ۳۰ عدد قابل ارتقاست.

یا مثلاً در سرور DL۵۸۰G۹ فقط ۱۰ هارد SFF قابل نصب می باشد در حالی که در نسل دهم این سرور تا ۴۸ هارد می توان روی این سرورHP قرار داد. تعداد و مدل هاردهایی که این سرور ها ساپورت می کنند همگی در نرم افزار HPEbulletin قابل مشاهده می باشد.

 |  Image Name

. یکی دیگر از تفاوت های سرور اچ پی G۱۰ با G۹ مدیریت از راه دور یا به اصطلاح iLO می باشد که نسل دهم از iLO ۵ استفاده می کند که به مراتب قوی تر از iLO ۴ در نسل نهم است و Feature های بیشتری را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

کارت شبکه در سرورهای نسل دهم تا ۲۵ Gbe قابل ارتقاست در حالی که در نسل نهم تا ۱۰ Gbe قابل ارتقا هستند.

. استوریج کنترلرهای این دو نسل با هم متفاوت هستند؛ در سرورهای نسل نهم Raid Controller که به صورت Basic روی آنها قرار می گیرد HPE B۱۴۰ SATA می باشد اما در سرور نسل دهم S۱۰۰ SATA و E۲۰۸ است.

. دیگر Storage Controller هایی که روی سرورهای G۹ می توان بسته به نوع و مدل سرور HPE P۴۴x و P۸۴x با کش های ۲ گیگ و ۴ گیگ می باشند و در سرورهای نسل دهم HPE P۴۰۸ و HPE ۸۱۶ با کش های ۲ و ۴ گیگ بسته به مدل سرور می توان قرار داد.

. کارت های Fiber Channel یا (HBA (Host Bus Adaptor در سرورهای نسل دهم تا ۳۲GB اما در سرورهای نسل نهم تا ۱۶GB قابل ارتقا هستند.

گر شما سخت افزار خود را از فروشنده ی دارای محصولات باکیفیت بخرید، گارانتی خواهد داشت که دقیقا مانند تولید کننده تجهیزات اصلی (OEM) خوب است. در واقع در بیشتر موارد دسترسی به فروشنده برای پشتیبانی بسیار آسان تراز دسترسی به OEM است.

HP Server G10

خرید سرور استوک از یک فروشنده معتبر هم یک راه عالی برای صرفه جویی در هزینه ی آی تی است. تجهیزات کارکرده، تمیز ، به روز و آزمایش شده و با توجه به استانداردهای خاص دوباره آماده به کار هستند، بنابراین شما می‌دانید دقیقا چه چیزی را خریداری می‌کنید.

همچنین مشابه روش مورد استفاده توسط OEM، مورد آزمایش قرار گرفته است. قبل از فروختن آن به شما، همه ی قطعات آسیب دیده تعویض میشود و اغلب گارانتی تجهیزات بازسازی شده بسیار طولانی تر از گارانتی تولید کننده اصلی است.